Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve reva eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir vesair özelliği kilit + posta seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım Yangın Kapısı Fiyatları sürelerine ehil bapların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine iye bir yangın kapısının ederı, 60 an yangına dayanım süresine malik bir kapının ederından elan yüksektir.

Türkiye’de lokal yönetmeliklere için ne bünyelarda yangın kapısı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Binaların yangından korunması ile ilişkin ele allıkınan yasal prosedürlerin içinde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın kapıları yönetmeliği de mevki düzenır.

Kanatlar süresince Yangın Kapısı munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için bindi plakaları mevcuttur.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 kârlevi[değaksiyontir

şayet bir yangın bapsı yürekin fiyat aralıkştırması dokumalıyor ise bu durumda en hayır tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna bakılırsa en hak bedelı vira etmek olacaktır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz ince malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı midein sac kalınlığı 1.0 mm veya elan nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page